Indkøbsvogn: 0 Vogn - 0.00 DKK
Valutaer:

Privacy Notice

Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores kunder; denne politik beskriver, hvordan vi vil behandle dine personlige oplysninger
Oplysninger vi indsamler
Vi kan indsamle, opbevare og bruge følgende typer personlige data
e-mail-adresse
leveringsadresse
faktureringsadresse
telefonnummer
Brug af personlige data
Personoplysninger afgivet på denne hjemmeside vil blive brugt til de formål angivet i denne fortrolighedspolitik eller i relevante dele af hjemmesiden. Vi kan bruge dine personlige oplysninger til:
Giv vores tjenester
Fejlfinding vores customers'problems
Saml feedbacks at forbedre vores tjenester
Tilskynde til sikker handel og håndhæve vores politikker
Gøre andre ting for vores kunder, som beskrevet, når vi indsamler oplysningerne. Vi vil ikke bruge personlige oplysninger til noget andet end nævnt i denne Privacy Policy eller som på anden måde identificeret ved eller før tidspunktet for indsamlingen andet formål.
Andre Oplysninger:
Ud over de oplysninger, rimelighed er nødvendige til de formål identificeret andetsteds i denne fortrolighedspolitik, kan vi videregive oplysninger om dig i det omfang, vi er forpligtet til at gøre det ved lov;
I forbindelse med en retslig procedure eller potentielle retssager; For at etablere, motion eller forsvare vores juridiske rettigheder (herunder give oplysninger til andre med henblik på bekæmpelse af svig og mindske kreditrisikoen). Bortset fra bestemmelserne i denne fortrolighedspolitik, vil vi ikke give dine oplysninger til tredjemand.
Sikkerhed af dine personlige data?
Vi vil tage rimelige tekniske og organisatoriske forholdsregler for at forhindre tab, misbrug eller ændring af dine personlige oplysninger. Selvfølgelig dataoverførsel over internettet er i sagens natur usikre, og vi kan ikke garantere sikkerheden af ​​data, der sendes over internettet.
Hvis du har registreret på vores hjemmeside, og har haft et brugernavn og en adgangskode ved hånden, bør du holde disse oplysninger fortrolige.
Politiske Ændringer
Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden ved at udgive en ny version på vores hjemmeside. Du bør tjekke denne side lejlighedsvis at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer
Opdatering Information
Lad os vide, hvis de personlige oplysninger, som vi har om dig skal korrigeres eller opdateres.
Kontakt os
Hvis du er bekymret for vores indsamling og brug af dine personlige data eller har spørgsmål om os eller vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os.
Tilbage