Indkøbsvogn: 0 Vogn - 0.00 DKK
Valutaer:

Shipping & Returns

Forsendelse politik
• International skibsfart varetages af International Transport Company, inden 3-7days levering til tiden normalt.
• Dine ordrer vil blive forsikret for det fulde købesummen, og kan spores på EMS hjemmeside.
• De fleste internationale forsendelser sendes via DHL primært i detailhandel, mens det for engroshandel, venligst kontakt os nu, Det er derfor, du kan nyde gratis forsendelse til UK, AU, USA, etc og stor rabat tilbyder her off retailing.Save flere penge nu nyder virkelige helt ny kvalitet.
• Vi er en professionel online forhandler og samarbejder med EMS udtrykke langsigtet, shipping orden og levere lige til din door.Please sørge for du er hjemme, når de pakker vil blive ankom.
• Alle pakker vil blive sendt inde i en anden kasse!
Retur politiske
• Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Alle bestilte varer her er tæt på ordet her "hvad du ser på vores hjemmeside er hvad du får i syv dage" .Before nyder nem udveksling & returret, skal du kontakte os med tilbage leveringsadresse inden du sender poster tilbage. Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt.
• Alle bestilte varer er de rigtige emner, du vælger here.We lover dig om den rigtige rækkefølge package.So hvis returnering rigtige elementer til en refusion: alle returvarer er underlagt nogle udsætning gebyr. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes.
• Vi dækker ikke fragten af ​​afkast eller en ombytning af rigtige rækkefølge pakke, vil du være ansvarlig for de omkostninger, forsendelse og håndtering. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser.
• Alle returnerede varer skal sendes til shipping adresse, vi e-maile dig, når du får vores feedback her!
Udveksling
• Vi vil acceptere børser for en anden størrelse eller farve inden 30 dage efter den oprindelige ordre afsendelse dato. Kontakt os venligst med din ordre-id og en af ​​vores team medlemmer vil hjælpe you.Feedback nu! Hvis du gerne vil udveksle elementer til en anden stil, ville du nødt til at returnere dine varer til refusion (som pr Retur politik) og placere en ny ordre på den stil, du foretrækker.
• Du skal kontakte os inden du sender poster tilbage. Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret tilbage til dig.
• Vi dækker ikke fragten af ​​udvekslinger, vil du være ansvarlig for returportoen og for udgifter til forsendelse de udvekslede elementer tilbage til dig forsendelse og håndtering. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender emner til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes.
Ordreannullering
• skal bestilles Annullering af en ordre før ordren har været dispatched.Cause at vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden 6-8hours efter ordrer placering, så vi er ikke altid i stand til at annullere en ordre, efter den er placeret. Håber du kan forstå i denne tast point.Cancellation anmodninger efter at ordren er afsendt, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Return politik.
Venlige Bemærk: Hvis du ikke har modtaget dit tracking nummer indenfor 3 dage efter din bestilling, kan din e-mail-serveren har set det som spam.In dette tilfælde bedes du kontakte os for at få hjælp i ordrer 'tracking.
Tilbage